30 januari 2023
SharePoint site aangemaakt waar op alle projectinformatie (Project, Projectactiviteiten, Adressen, Werkzaamheden) vastgelegd kunnen worden.
30 januari 2023

Vervanging meterkast lijsten bij renovaties

SharePoint site aangemaakt waar op alle projectinformatie (Project, Projectactiviteiten, Adressen, Werkzaamheden) vastgelegd kunnen worden.

Bedrijf
Specialist in loodgieterswerk, verwarming, ventilatie en koeling

Plaats
Rhoon

Businesscase

Klant voert renovaties uit voor grote aantallen woningen in 1x, in al deze woningen worden papieren lijsten opgehangen in de meterkasten waar alle afgeronde werkzaamheden op worden afgetekend. Deze lijsten worden periodiek verzameld en verwerkt in de administratie. De wens is om dit proces te automatiseren.

Producten

  • SharePoint Online
  • Power Apps
  • Sharepoint Designer

Beschrijving oplossing

SharePoint site aangemaakt waar op alle projectinformatie (Project, Projectactiviteiten, Adressen, Werkzaamheden) vastgelegd kunnen worden. Power App aangemaakt waarin een monteur op adres kan filteren en de werkzaamheden die zijn afgerond kan afkruisen, naam en tijdstempel worden automatisch vastgelegd en geregistreerd binnen SharePoint.

Verder is er op de site CRM een contactpersonenlijst toegevoegd, deze lijst kan binnen elke klantensite gebruikt worden en ook gesynchroniseerd worden met Outlook waardoor de contactpersonen op de mobiele telefoons gebruikt kunnen worden. Alle documenten zijn vanuit Goldmine en een fileserver gemigreerd naar SharePoint. Voor de email die in Goldmine was opgeslagen is er een Shared mailbox “CRM” aangemaakt.

© SharePointAdvies.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: Vincent van de Haar